Η Εταιρεία

Η PHARMACENTER ξεκίνησε το 2003 με στόχο να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του σύγχρονου  φαρμακείου καλύπτοντας τα κενά για πρωτοποριακά προϊόντα υγείας, φροντίδας και ομορφιάς, με την HealthAid μια από τις πρώτες εταιρείες παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής στην Αγγλία.

Η σειρά καλύπτει ανάγκες που απαιτούνται στο σύγχρονο τρόπο ζωής και περιλαμβάνει πάνω από 450 προϊόντα : βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά, διαιτητικά & συνδυασμούς με τιτλοδοτημένα βότανα & φυσικά καλλυντικά.

Η Εμπορική Διεύθυνση συντονίζει τους συνεργάτες πωλήσεων Αθηνών & θεσσαλονίκης με στόχο την προώθηση των OTC, μέσω των φαρμακείων όλης της Ελλάδος. Το  τμήμα Marketing συνδυάζει τις ενέργειες διαφήμισης, merchandizing & promotion, με εκπαιδευμένους  συνεργάτες, που ενημερώνουν τον καταναλωτή για τα οφέλη και τη   χρήση των Συμπληρωμάτων Διατροφής & Φυσικών Καλλυντικών. Η HealthAid – Vitamin Supplements έχει συνεχή διαφημιστική παρουσία στην τηλεόραση, τον τύπο και τα περιοδικά. Παράλληλα αντιπροσωπεύονται οι επιτυχημένες σειρές:

  • ICEPOWER –  φυσικά  αναλγητικά - κρυοθεραπεία  (Fysioline - Finland)
  • NIPPESSolingen - Φροντίδα και Περιποίηση (Solingen – Germany)

Η PHARMACENTER αποτελεί πρότυπο κέντρο εμπορίας προϊόντων OTCκαι συνεργάζεται απευθείας με 5.000 Φαρμακεία και  με 4.000 μέσω Φαρμακ/κών πανελλαδικά. Από αυτά το 45%  βρίσκεται στην περιοχή της Αττικής, το 20% στη Βόρεια Ελλάδα και το υπόλοιπο 35%  στην Περιφέρεια.

Δείτε τον ισολογισμό μας για το 2012 εδώ.

Δείτε τον ισολογισμό μας για το 2013 εδώ.

Δείτε τον ισολογισμό μας για το 2014 εδώ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ  Τ.Γ.Σ 2015 εδώ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ  Τ.Γ.Σ 2016 εδώ.

Δείτε τον ισολογισμό μας για το 2015 εδώ.