Γιατί να προτιμήσω Health Aid

- Παρασκευάζονται στην Αγγλία που πρώτη ξεκίνησε την αγορά των Συμπληρωμάτων Διατροφής στα ανεξάρτητα φαρμακεία, μετατρέποντας τα παραδοσιακά βότανα σε σύγχρονα διαιτητικά σκευάσματα  .

- Η σειρά HealthAid - Vitamin Supplements αποτελεί αξιόπιστο και αναγνωρίσιμο όνομα διεθνώς πλέον, σε πάνω από  50 χώρες όλου του κόσμου (Ευρώπη – USA – Ασιατικές & Αραβικές Χώρες).

- Η Αγγλική εταιρία HEALTHAID LTD  είναι εγγύηση για τις αυστηρότερες προδιαγραφές παρασκευής, αποθήκευσης και διανομής ανά τον κόσμο, καθώς και για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.

- Το εργοστάσιό της  λειτουργεί με αυστηρά φαρμακευτικά πρότυπα GMP (Good Manufacturing Practice).  To GMP είναι μία ταξινόμηση υψηλότατων standards η οποία διασφαλίζει ότι τα προϊόντα παράγονται και ελέγχονται συνεχώς σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα ποιότητας (πρώτες ύλες, χώροι, εξοπλισμός, εκπαίδευση προσωπικού, υγιεινή εγκαταστάσεων κλπ.).

- Tα HealthAid  είναι αποτέλεσμα επιστημονικής εμπειρίας και τα διέπουν βασικές αρχές όπως επιλογή δραστικών συστατικών φυσικής προέλευσης και υψηλής ποιότητας, χωρίς τεχνητά χρώματα, συντηρητικά, αρώματα κλπ..

- Προϊόντα προσιτής τιμή, σε σχέση με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα που προσφέρουν, για δυνατότητα καθημερινής χρήσης.

- Έχει μία από τις μεγαλύτερες γκάμες προϊόντων στην Ελληνική αγορά, σε αναγνωρίσιμη συσκευασία, με πλήρης επεξηγήσεις στην Αγγλική και Ελληνική γλώσσα (ετικέτα), με σαφείς οδηγίες και προφυλάξεις και ευδιάκριτη ημερομηνία λήξης.

- Τα προϊόντα απευθύνονται σε όλο τον πληθυσμό, παιδιά, ενήλικες, ηλικιωμένους, υγιείς και ασθενείς, που θέλουν να συμπληρώσουν τη διατροφή τους με ένα αξιόπιστο συμπλήρωμα διατροφής για διάφορους λόγους.

- Εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο είναι εγγύηση για την επιλογή των προϊόντων  HealthAid .

- Διατίθενται από την PHARMACENTER A.E. σε όλα τα καλά φαρμακεία, σε όλη τη χώρα από  οργανωμένο δίκτυο διανομής.