Βράβευση της Pharma Center

Βράβευση της Pharma Center από τη μητρική εταιρεία HEALTH AID Vitamin Supplements.

O κ. Σπύρος Τερζόπουλος, Διευθύνων σύμβουλος τηε PHARMACENTER παρέλαβε πρόσφατα το βραβείο για την επιτυχημένη στρατηγική που εφάρμοσε,  κερδίζοντας την πρώτη θέση ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες και ανανέωσε τη συνεργασία με την HEALTH AID για τα επόμενα 10 χρόνια με εξαιρετικά θετικές προοπτικές ανάπτυξης. Η απονομή έγινε σε ειδική τελετή στο Health Aid House στο Harrow London, παρουσία του ιδρυτή της κ. Ragendra Patel και επίλεκτων εκπροσώπων της εταιρείας.

Για τους Άγγλους παραγωγούς, η Ελλάδα σήμερα αποτελεί First Priority ως αγορά και αυτό κάνει πραγματικά περήφανη την ομάδα της Ελληνικής Health Aid και τον ίδιο τον κ. Τερζόπουλο. Για το λόγο αυτό του προτάθηκε η θέση του European Consultant για να συνδράμει στην αντίστοιχη ανάπτυξη άλλων αγορών, βάσει των επιτυχημένων εμπειριών του.

Ακόμα μια καινοτόμα στρατηγική κίνηση της PharmaCenter, που έτυχε μεγάλης αποδοχής ήταν η εμπορτική πολιτική της, βάσει της οποίς προέβει πρώτη σε μείωση τιμών και αναπροσαρμογή συνεργασιών της με τα φαρμακεία, με στόχο την προσφορά οικονομικότερων προϊόντων στους τελικούς καταναλωτες