Η PHARMA CENTER βραβεύθηκε από την μητρική εταιρία HEALTH AID Αγγλίας

Η PHARMA CENTER ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ HEALTH AID ΑΓΓΛΙΑΣ ΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ HEALTH AID Vitamin Supplements ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ.

Ο κ. Σπύρος Τερζόπουλος παρέλαβε πρόσφατα το βραβείο σε ειδική τελετή στο Health Aid House στο Harrow London παρουσία του ιδρυτή της κ. Ragendra Patel και επίλεκτων εκπροσώπων της εταιρίας.

H Pharma Center ιδρύθηκε πριν από 12 χρόνια με αποκλειστικό αντικείμενο την εισαγωγή του πιο δυνατού brand πανευρωπαϊκά στα συμπληρώματα διατροφής Health Aid. Σε όλη την πορεία υπήρξε άψογη συνεργασία, και διαρκή επικοινωνία ώστε σήμερα η Health Aid βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες εταιρίες του κλάδου στην χώρα μας, παραλαμβάνοντας το βραβείο   για την επιτυχή στρατηγική που εφάρμοσε κερδίζοντας την πρώτη θέση ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες και ανανέωσε την συνεργασία για τα επόμενα 10 χρόνια με εξαιρετικά θετικές προοπτικές ανάπτυξης.

Για τους Άγγλους παραγωγούς,  η Ελλάδα σήμερα αποτελεί First Priority ως αγορά και αυτό κάνει πραγματικά περήφανη την ομάδα της Ελληνικής Health Aid & τον ίδιο τον κ. Τερζόπουλο, του οποίου τα επιτυχημένα βήματα στο «μείγμα» της διάδοσής των προϊόντων στα φαρμακεία και τελικά στον Έλληνα καταναλωτή έχουν εντυπωσιάσει. Για το λόγο αυτό του προτάθηκε η θέση του European Consultant  για να συνδράμει στην αντίστοιχη ανάπτυξη άλλων αγορών, βάσει των επιτυχημένων εμπειριών.

Η στρατηγική που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα με τεράστια επιτυχία και ακολούθησαν πολλές εταιρίες του κλάδου έκτοτε μετέτρεψε το φαρμακείο σε χώρο επικοινωνίας και προβολής των προϊόντων και τον φαρμακοποιό σε ambassador της φιλοσοφίας των προϊόντων.

Ακόμα μία καινοτόμα στρατηγική κίνηση της Pharma Center,  που έτυχε μεγάλης αποδοχής ήταν η εμπορική πολιτική της εταιρίας,  που προέβη πρώτη σε μείωση τιμών και αναπροσαρμογή των συνεργασιών της με τον φαρμακοποιό, με στόχο την προσφορά οικονομικότερων προϊόντων στους τελικούς καταναλωτές.