ΗealthAid !!-Δεν πάω πουθενά χωρίς τον Διατροφολόγο μου!!!

Ένα κάλεσμα γεμάτο γεύση και στιλ στον όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών διοργάνωσε η γνωστή εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής και βιταμινών HealthAid.

Σε έναν χώρο που πραγματικά ταιριάζει απόλυτα στις θέσεις της HealthAid–φυσικό περιβάλλον, άθληση, υπέροχες γεύσεις, και με την ενέργεια της Ακρόπολης…που όλα μαζί αναδεικνύουν …. το Beautyfromwithin, κλινικοί διαιτολόγοι & διατροφολόγοι απόλαυσαν ένα πλούσιο και υγιεινό δείπνο ανταλλάσοντας απόψεις με τα στελέχη της Health Aidη οποία διαθέτει σειρά αδυνατιστικών προϊόντων στοχευμένα για κάθε περίπτωση με tailormade προϊόντα για διαφορετικά προβλήματα βάρους. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της PHARMACENTER κ. Σπύρος Τερζόπουλος υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους και ανέλυσε το όραμα της νέας δεκαετίας της εταιρίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Κλινικοί Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι με τον Χάρη Γεωργακάκη – πρόεδρο Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής- να ανταλλάσει απόψεις για τον ρόλο των Συμπληρωμάτων στην προσπάθεια αντιμετώπισης της παχυσαρκίας. Παρούσα και η Dr Πόπη Καράτζη Κλινική διαιτολόγος –διατροφολόγος Διδάκτωρ του Χαρακοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.