Ο.Α.Α. 26ο Διεθνές Τουρνουά Τέννις Βετεράνων ACROPOLIS CUP 2014

Όταν η ευγενής άμιλλα δεν έχει…ηλικία!!!

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αθηνών (Ο.Α.Α.),οπαλαιότερος σύλλογος στο Αθλητικό Αθηναϊκό γίγνεσθαι, υλοποίησε το 26ο Διεθνές Βαθμολογούμενο Τουρνουά Τένις Ανδρών-Γυναικών “ACROPOLIS CUP 2014 – I.T.F. SENIORS CIRCUIT GRADE 3” (ΣΒΑΕ κατηγορία 1), από την Πέμπτη 29 Μαΐου έως και την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 συνεργασία με τον Σύλλογο Βετεράνων Αντισφαιριστών Ελλάδος (Σ.Β.Α.Ε.) και την I.T.F., και  συμμετέχοντες από όλους τους ομίλους της Αττικής χωρισμένους σε ηλικιακά groups (30-40,40-50,50-60)& με σημείο αναφοράς τους «αληθινούς» βετεράνους 70-80! Ο Όμιλος Αντισφαιρίσεως Αθηνών (Ο.Α.Α.),ιδρύθηκε το 1895 ως «ATHENS LAWN TENNIS CLUB». με αδιάκοπη λειτουργία και ζωή 117 ετών! «Πατάει» σε τρεις αιώνες (19ο, 20ο και 21ο) και σε δυο χιλιετίες (2η και 3η ) μ.Χ.

Χρυσός Χορηγός της Εκδήλωσης η PharmaCenter – HealthAidVitaminSupplements, μία εταιρία πιστή στις αρχές της  για Performance, Fitness & Wellness με τα πλέον καταξιωμένα διεθνώς συμπληρώματα διατροφής και ευρεία γκάμα Tailor Made προϊόντων γα αθλητές όπως η σειρά Osteoflex για τις αρθρώσεις, το Omegazon για το κυκλοφορικό και τις πολυβιταμίνες που προσδίδουν  ενέργεια και τόνωση.  Καθ’ όλη την διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων η Health Aid διέθεσε επιστημονικούς συνεργάτες για την ενημέρωση όσων συμμετείχαν καθώς και  προϊόντα για άμεση χρήση. Η φετινή διοργάνωση είχε ένα ακόμα στοιχείο της HealthAid: το ζεστό της πράσινο χρώμαστα polo μπλουζάκια των αθλητών.

Κορυφαία στιγμή η δεξίωση που παρατέθηκε στο roof garden του Ο.Α.Α, με θέα την Ακρόπολη, προς τιμήν των συμμετεχόντων για την βράβευσή τους από τον Χρυσό Χορηγό PHARMACENTER – HEALTHAIDεκ μέρους του Δ/νων Συμβούλου Κο Σπύρο Τερζόπουλο καθώς και των υπολοίπων υποστηρικτών.