Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το MDA Ελλάς

Δελτίο Τύπου
Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το MDA Ελλάς
(Σωματείο για τη Φροντίδα των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις)

Για άλλη μια χρονιά το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με Νευρομυϊκες Παθήσεις) οδήγησε όλους όσους έσπευσαν να βοηθήσουν το έργο του Σωματείου με τη συμμετοχή τους, σε χριστουγεννιάτικο bazaar που οργανώθηκε από τα Μέλη του Σωματείου από τις 12.00π.μ έως τις 16.00μ.μ., στην Πινακοθήκη Κουβουτσάκη, διαθέτοντας στο κοινό μοναδικά γλυκά, διακοσμητικά αντικείμενα, κοσμήματα, και χριστουγεννιάτικα στολίδια, στηρίζοντας τους σκοπούς του MDA Ελλάς. Παράλληλα στα πλαίσια του bazaar πραγματοποιήθηκε γεύμα στους χώρους της Πινακοθήκηs.

Φέτος, οι δημιουργίες που πλαισίωσαν τους πάγκους ήταν μοναδικές. Ανάμεσά τους η συλλογή από φωτογραφικά έργα σε μορφή 3D puzzle με τον τίτλο: «Παίζοντας… με την τέχνη» από την Ζέττα Αντσακλή. Οι ινδικές πασμίνες του Mubi Shaw και οι τσάντες CALLISTA της Ελένης Αγιοστρατίτη και της Σήλιας Κωνσταντινίδη. Οι σπιτικές, γευστικές δημιουργίες της Καίτης Δαυίδ που επιμελήθηκε μαζί με τις κυρίες Μπέκυ Βουράκη, Λία Γεωργοπούλου, Νιννέτα Κασκαρέλη και Μαίρη Φωστηροπούλου. Τα χειροποίητα κεριά της Άννας Δρακοπούλου. Τα πρωτότυπα αντικείμενα από την KOOLFLY στον πάγκο της Νάντιας Θεοχαράκη. Τα όμορφα βραχιολάκια της Ελένης Καλλίτση. Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες και καρτολίνα της Αννίτας Κωστακοπούλου. Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και τα healthy product baskets της Βάνας Λαβίδα. Οι ξεχωριστές τσάντες που δημιούργησε η Άννα Καβαλλιεράτου. Οι χειροποίητες δημιουργίες από ημιπολύτιμους λίθους της Αγγέλας Ροκανά. Τα ιδιαίτερα κοσμήματα των Trissia και Hannah Σταυροπούλου. Τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα στεφάνια από το HOME TRADITION. Τα προϊόντα περιποίησης σώματος και τα είδη σπιτιού από το κατάστημα HEAVEN ON EARTH. Και τέλος τα νόστιμα gingerbread cookies που προσέφερε η Donna Challas.

Η παρουσία του κόσμου σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση υπήρξε καθοριστική, ενισχύοντας σημαντικά τους σκοπούς του MDA Ελλάς. Η Πρόεδρος του Σωματείου, κ. Βάνα Λαβίδα, καθώς και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Καίτη Δαυίδ, Μαίρη Φωστηροπούλου, Θεανώ Παπαθανασίου, Λένα Ισμυρίδη, Ιλεάννα Παπαθανασίου, Νάνσυ Βογιατζόγλου, Αλίκη Εμμανουήλ υποδέχτηκαν τον κόσμο που έσπευσε να στηρίξει το σωματείο. Η διάθεση όλων να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης ήταν μοναδική.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τη φιλοξενία τους στην Πινακοθήκη τον  κύριο και κυρία Τάκη Κουβουτσάκη.

Χορηγοί: Πινακοθήκη Κουβουτσάκη, LG, SCA Hygiene Products, Health Aid, NK Clinic

Υποστηρικτές: Boutari, Coca Cola Τρία Έψιλον, Portioli, Studio Philothei, Donnas Sweets & Events, Creation, Different & Different, Kafeina, Cake & Cookie co, The Sweet Spot.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τη λειτουργία του «ΣΠΙΤΙΟΥ» του MDA Ελλάς.