Η Health Aid ξεκίνησε το 1982 από φαρμακοποιούς και σήμερα είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρίες παραγωγής Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής με 500 φυσικά διατροφικά προϊόντα σε 65 χώρες, 5 Ηπείρους.

Έχει ειδικευτεί διεθνώς στη δημιουργία συνδυασμών βιταμινών με βότανα και διατροφικά στοιχεία για την παραγωγή ειδικών συνθέσεων με συνεργιστικά αποτελέσματα (synergistic formulas).

Όλα τα σκευάσματα περιέχουν φυσικές επιλεγμένες πρώτες ύλες, που ελέγχονται ποιοτικά, με σύγχρονες τεχνικές (chelated, balanced, standardized, prolonged release) ώστε να αποδίδουν πλήρως τις ιδιότητες των συστατικών τους και να αποτελούν τον καλύτερο σύμμαχο για προστασία και διατήρηση της υγείας. Ανταποκρίνονται πλήρως στις διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών καλύπτοντας όλα τα ηλικιακά group (παιδιά, εφήβους, ενήλικες, γυναίκες και άνδρες, ηλικιωμένους, αθλητές, πολυάσχολους επαγγελματίες).

Τα Συμπληρώματα Διατροφής Health Aid δεν περιέχουν πρόσθετα, χρωστικές, συντηρητικά, μαγιά, γλουτένη, αλάτι, ζάχαρη και γαλακτοκομικά. Τα περισσότερα είναι κατάλληλα για vegeterians (φυτοφάγους) αλλά και για vegans (φρουτοκαρποφάγους), με προδιαγραφές και ποιότητα που τα κάνει να ξεχωρίζουν σαν τα καλύτερα προϊόντα της κατηγορίας τους.

Καθημερινά πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις της αγοράς γιατί βασικά θεωρεί ότι τα Συμπληρώματα Υγείας, δημιουργούν το μέλλον έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού με τη δράση τους και τα άμεσα αποτελέσματα στην υγεία ώστε να αποτελούν τρόπο ζωής (life style) για μεγάλη κατηγορία καταναλωτών, που διευρύνεται συνεχώς. Η σωστή χρήση τους βοηθά στην καλύτερη αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων υγείας αλλά και στην πρόληψη ειδικών και χρόνιων παθήσεων βάσει της αποδεδειγμένης αρχής ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από την εκ των υστέρων αντιμετώπιση μιας πάθησης.

Health Aid – Ιδανική επιλογή των φαρμακοποιών, ιατρών, διαιτολόγων & διατροφολόγων.

Αναζήτησε το κοντινότερο φαρμακείο!

Και βρες τα προιόντα της Health Aid!