• Παρασκευάζονται στην Αγγλία που πρώτη ξεκίνησε την αγορά των Συμπληρωμάτων Διατροφής στα ανεξάρτητα φαρμακεία, μετατρέποντας τα παραδοσιακά βότανα σε σύγχρονα διατροφικά σκευάσματα.

  • Η σειρά Health Aid -Vitamin Supplements αποτελεί αξιόπιστο και αναγνωρίσιμο όνομα διεθνώς με παρουσία σε 65 χώρες και στις 5 Ηπείρους. Τα συμπληρώματα παράγονται σε πρότυπες εγκαταστάσεις με βάση τις αρχές της νομοθεσίας GMP (Good Manufacturing Practice) & της Βρετανικής φαρμακοποιίας.

  • Tα HealthAid είναι αποτέλεσμα επιστημονικής εμπειρίας διέπονται από σταθερές αρχές επιλογής δραστικών συστατικών φυσικής προέλευσης και υψηλής ποιότητας, χωρίς τεχνητά χρώματα, συντηρητικά, αρώματα κλπ.. Για όλες τις πρώτες ύλες ακολουθούνται ειδικές πιστοποιημένες μέθοδοι καθαρισμού (μοριακής απόσταξης) και ανάλυσης των συστατικών, διασφαλίζοντας ακριβή ποσότητα ουσιών (standardized extracts), ώστε να διασφαλίζεται η απορρόφηση και η βιοδιαθεσιμότητα στον οργανισμό.

  • Διατίθονται σε προσιτές τιμές σε σχέση με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του για να προσφέρουν δυνατότητα καθημερινής και μακροχρόνιας χρήσης. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες σειρές Συμπληρωμάτων στην Ελληνική αγορά, σε αναγνωρίσιμη συσκευασία, με πλήρεις επεξηγήσεις στην Αγγλική και Ελληνική γλώσσα (ετικέτα), με σαφείς οδηγίες και προφυλάξεις και ευδιάκριτους κωδικούς παραγωγής και ημερομηνίες λήξης.

  • Χρησιμοποιούνται από νεαρούς, εφήβους, άνδρες, γυναίκες και ηλικιωμένους, υγιείς και ασθενείς, που θέλουν να συμπληρώσουν τη διατροφή τους με ένα αξιόπιστο συμπλήρωμα διατροφής για διάφορους λόγους. Διατίθενται από την PHARMACENTER A.E. σε όλα τα καλά φαρμακεία όλης της χώρας από οργανωμένο δίκτυο διανομής, για την κάλυψη των αναγκών υγείας και πλήρους ευζωϊας (wellbeing).

Αναζήτησε το κοντινότερο φαρμακείο!

Και βρες τα προιόντα της Health Aid!